TL-A Transport en logistiek advocaten
TL-A Transport Law Advistors
TL-A Transport Law Advistors
NL / FR / EN

Actualités

New headquarters!

28.08.2020

Wij zijn verheugd te kunnen aankondigen dat wij sinds 26 augustus onze intrek hebben genomen in ons nieuw hoofdkantoor, gelegen langs de Bruggesteenweg 315, 8830 Hooglede (Roeselare).

We kijken er alvast naar uit om u hier te mogen verwelkomen !

Ruben Dewiele vervoegt TL-A

21.07.2020

Op 1 juli laatsleden versterkte Ruben Dewiele het TLA-team.

Mtr. Dewiele had reeds tijdens zijn opleiding aan de KU Leuven een bijzondere affiniteit met het transportrecht, getuige waarvan zijn thesis: “Maritiem terrorisme: naar een internationaalrechtelijk kader de lege ferenda? » Deze thesis werd overigens genomineerd voor de shortlist van de CPS scriptieprijs.

Na het behalen van zijn masterdiploma in de rechten, deed Ruben een LL.M. aan Swansea University en dit in International Commercial and Maritime Law.

Mtr. Dewiele begon zijn carrière als advocaat bij DLA Piper Antwerpen, maar vervoegt nu TLA om zich verder in de boeiende wereld van het transportrecht te kunnen verdiepen.

MAATREGELEN CORONA-VIRUS

16.03.2020

TLA is in het kader van het Corona Covid 19 virus bezorgd om de gezondheid van onze medewerkers, onze klanten en relaties. Wij willen jullie zo goed als mogelijk verder blijven bijstaan en tegelijkertijd de risico’s van besmetting inperken.

Daarom voeren wij de volgende maatregelen in:

  • Vanaf heden werken wij met gesloten deuren, behoudens in geval van urgentie, dit minstens tot 3 april as.
  • Uiteraard blijven wij wel telefonisch en digitaal bereikbaar en dit elke dag tijdens de kantooruren.
  • De situatie van zittingen op de rechtbanken is op vandaag helaas hoogst onduidelijk. U mag er echter op rekenen dat wij dit voor u zeer nabij opvolgen en de nodige maatregelen nemen om de correcte afhandeling van de dossiers te garanderen.

Wij wensen iedereen een behouden en gezonde periode toe.

TLA – TROTSE PARTNER VAN DE TRANSPORT & LOGISTICS AWARDS 2020

18.02.2020

TLA is trots om dit jaar voor het eerst partner te zijn van de Transport & Logistics Awards. De diverse awards worden uitgereikt tijdens het gala op 20 februari 2020 te Mechelen.

Wij wensen alle 38 kandidaten alvast veel succes!

https://www.transportandlogisticsawards.be/

TL-A proud sponsor of basket Waregem

17.11.2019