TL-A Transport en logistiek advocaten
TL-A Transport Law Advistors
TL-A Transport Law Advistors
NL / FR / EN

Offres d’emploi

ADVOCAAT STAGIAIR

07.10.2019

Ons Kantoor

TLA is een toonaangevend internationaal advocatenkantoor dat zich specifiek richt op de transportsector en haar cliënteel bijstand verleent in heel Europa. Het kantoor staat haar cliënteel bij in alle facetten die het transportrecht omvat, en in het bijzonder het strafrecht, verkeersrecht, commerciële geschillen, fiscaal -en sociaal recht. Door de doorgedreven expertise aanwezig binnen het kantoor leveren wij dagelijks juridische bijstand van hoge kwaliteit.

Profiel:

Je kom terecht in een dynamisch kantoor met een zeer open en collegiale sfeer. Je bent een resultaatgericht en creatief denker die van aanpakken weet en over een gezonde portie werklust beschikt. Je ben in staat om, binnen het kader van een gedegen opleiding, zelfstandig te werken en dossiers van begin tot eind te behandelen, waardoor je de mogelijkheid krijgt jezelf volledig te ontplooien.

Rechtbankwerk is een belangrijk deel van jouw takenpakket. Je bent dus voldoende taalvaardig en ook een uitdaging schrikt je niet af. Je beschikt daarnaast over een rijbewijs en wagen. Gezien het kantoor dossiers binnen heel Europa behandelt heb je reeds een goede kennis van het Frans en het Engels én durf je deze ook te gebruiken. Bijkomende talenkennis is een pluspunt.

Er is geen voorkennis van het transportrecht vereist. Een gezonde en brede interesse is echter wel een must!

Interesse?

Stuur je CV + Motivatiebrief naar dendievel@tl-a.eu
of bel ons op 051/25 20 31.

Contactez-nous

SPONTANE SOLLICITATIES

07.10.2019

TLA is een groeiend kantoor en is steeds op zoek naar gedreven medewerkers om ons team te versterken. Heb je interesse om ons team te komen versterken? Kijk dan zeker naar onze openstaande vacatures. Spontane sollicitaties zijn ook altijd welkom. Is een job bij TLA jou op het lijf geschreven?

Contactez-nous